top of page
Zoeken
  • Hilde Sneep en Annasjouk Nijhof

Mijn mooiste Bijbelverhaal - Ralf, Reinier, Jesper en Myrthe

Bijgewerkt op: 11 jan. 2022Ralf 7 jaar

Jericho, met die muur, dat vind ik een mooi verhaal. Dan moeten ze steeds rondjes om de muur lopen en op de zevende dag zeven rondjes. Dan ging God helpen om de soldaten van Jericho weg te halen. Met school vind ik rekenen soms moeilijk, dan helpt God mij ook.
Reinier, 7 jaar

David verslaat Goliath, die is héél groot. David gooit dan een steen en dan is hij dood. God helpt David om ‘m te verslaan. God helpt mij met rekenen op school, dan gaat het heel snel.Jesper, 4 jaar

Dat Jezus geboren wordt.
Myrthe, 9 jaar

Ik heb net gelezen in het boek koningen (2 koningen 6) over de vuurpaarden. Dat vond ik echt mooi. Soldaten gaan het land overvallen. God helpt Elisa omdat ze niks konden doen. God helpt met vuurpaarden.


Ik geloofde eerst zelf niet dat God dat echt heeft gedaan. Maar ik wist het zeker want het stond in de bijbel en God kan alles. God helpt.


Met een toets heb ik gebeden in mijn bed, alleen. ‘Heer wilt u mij helpen met deze toets want ik ben er heel zenuwachtig van’.

Tekst: Hilde Sneep en Annasjouk Nijhof Foto's: Hilde Sneep

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page