top of page
2021-10 website-43.jpg

Wie zijn wij?

Geloofsopvoeding in de wereld van je kind

Psalm 78: 4

Wij willen het onze kinderen niet onthouden, wij zullen aan het komende geslacht vertellen van de roemrijke, krachtige daden van de Heer, van de wonderen die Hij heeft gedaan.

Wie wij zijn

Wij, Annasjouk Nijhof en Hilde Sneep, zijn de founders van Xpeditie 3.6.0.. Vonk is onze meisjesnaam. Wij zijn twee Vonkies en sinds november 2020 zakelijke partners. Toen zijn we begonnen met Xpeditie 3.6.0.. Ons vuur brandt voor gezinnen. Al zo'n 25 jaar trekken we vanuit passie en professie samen op voor geloofsopvoeding in werk en kerk.

Onze kinderen (Annasjouk heeft twee zoons, Hilde twee zoons en een dochter) zijn tussen de 20 en 24 jaar oud. We kennen dus de toppen en dalen die geloven en opvoeden met zich meebrengen en delen onze ervaringen graag met jou.
 

Wij dromen van een wereld waarin de liefde van Jezus zichtbaar wordt in gezinnen. Dat op allerlei plekken in onze maatschappij het verhaal van God een plek krijgt in het verhaal van nu, het verhaal van jou en mij.  

Dat kunnen wij niet alleen. Daar is de droom die God ons heeft gegeven te groot voor. Gelukkig is er een team van mensen om ons heen dat onze passie deelt en meebouwt. 

Onze missie

Vernieuwing in geloofsopvoeding

Xpeditie 3.6.0. wil jou en je gezin inspireren en ondersteunen in de geloofsopvoeding zodat jouw kinderen ontdekken wie Jezus is, wie ze zelf zijn en hoe ze met Hem kunnen leven. Bij ons vind je vernieuwende invalshoeken, creativiteit en een aanpak die past in de wereld van jouw kinderen. Wij zijn er voor gezinnen met kinderen van 4 tot en met 12 jaar.

Een beweging van Gods liefde

Xpeditie 3.6.0. gelooft in Gods onvoorwaardelijke liefde voor ons en alle mensen. Wij verlangen naar een beweging van Gods liefde van gezinnen in de wereld van vandaag. Door te zijn in Gods liefde en door daarvan uit te delen maken we het Koninkrijk van God zichtbaar. Hierin willen we sámen groeien met onze kinderen. Het is ons verlangen dat zij zelfstandig keuzes leren maken in een leven met Jezus. Gods Geest is bij ons en bij onze kinderen. We willen Zijn Geest ruimte geven in ons leven, zodat wij zelf en onze kinderen groeien in een leven met Hem.

Verhalen en onze aanpak

Xpeditie 3.6.0. werkt vanuit de aanpak ‘jouw, mijn, Gods verhaal’. Een aanpak die we op basis van jarenlange ervaring zelf hebben ontwikkeld. Het is de basis voor alles wat we doen. We noemen drie belangrijke kenmerken:

1. Verhalen 

 

Xpeditie 3.6.0. staat bol van verhalen in alle soorten en maten. Wij geloven namelijk in de kracht van het verhaal, het verhaal van God en de verhalen uit het dagelijks leven van jou en mij. We verbinden ze aan elkaar, waardoor ons leven met Jezus praktisch wordt. Een narratief theologisch uitgangspunt is belangrijk voor ons.

2. Nieuwsgierige en open basishouding 

 

Nieuwsgierig zijn en een positieve, open houding naar de wereld om ons heen vinden wij belangrijk. Je ziet het ook in onze naam ‘Xpeditie 3.6.0.’. We kijken 360 graden om ons heen. Vanuit deze basishouding stellen we vragen en leren we van elkaar. Wij geloven dat we onze kinderen niet helpen met zwart-witte antwoorden. In een wereld waar zoveel op hen af komt, willen we ze toerusten om zelfstandig keuzes te maken in een leven met Jezus. We leren ze om zelf antwoorden te zoeken en ontdekkingen te doen rondom ingewikkelde geloofs- en levensvragen.

3. Geloofsherinneringen en haakjes 

 

Xpeditie 3.6.0. wil door de diverse activiteiten ‘blijvende memories’ creëren in het leven van kinderen. Grote en kleine momenten. Verhalen in hun leven die ze niet meer vergeten en die ze koppelen aan geloven. We brengen als het ware haakjes aan die hen op andere momenten helpen om te leven met Jezus. Wanneer ze zelf keuzes moeten maken of nieuwe situaties tegenkomen kunnen ze terugvallen op die haakjes en bedenken ‘o ja, zo was dat’ of ‘o ja, zo doe je dat’ of ‘o ja, dat zou Jezus doen’.

Stichting Xpeditie 3.6.0.

Xpeditie 3.6.0. is een stichting. Wij werken met een team van vrijwilligers. Samen vormen we een professionele organisatie met verschillende expertises en ervaringen.  

 

Xpeditie brengt verandering in mijn gezin. Het geeft mij

als ouder handvatten om ook op andere momenten

het geloof in het leven te betrekken.

Landrover_edited.png

Het team

2021-10 website-64_edited.jpg

Annasjouk Nijhof

Annasjouk is founder van Xpeditie 3.6.0., visionair en gericht op processen.

2021-10 website-63.jpg

Hilde Sneep

Hilde is founder van Xpeditie 3.6.0.. Zij is het creatieve brein en een verbinder.

WhatsApp Image 2022-09-08 at 3.54_edited.jpg

Albert Koelewijn

Albert is penningmeester

in het bestuur. 

WhatsApp Image 2024-03-19 at 10.28_edited.jpg

Hanna Cremer
Eindhoven

Hanna geeft trainingen aan opvoeders

monique.jpg

Monique Rozendal

Monique is onze producer rondom de opnames van de video en de webinars en trainingen. 

marlies.jpg

Marlies Wegerif

Marlies is secretaris

in het bestuur. 

WhatsApp Image 2024-05-28 at 16.28.51.jpeg

Els Weeda

Els geeft trainingen aan opvoeders

2024-03 SB-TFO-Headers-3_edited.jpg

Aron Sneep

Aron is betrokken bij diensten en Xpeditie on Tour

2024-03 SB-TFO-Headers-4_edited.jpg

Karlijn van der Lugt

Karlijn is betrokken bij diensten en Xpeditie on Tour

IMG_6243.jpeg
PHOTO-2021-11-21-16-38-51.jpg
marjan.jpg

Danielle Niesing

Anke Taling

Marian Geeve

Danielle is onze fotograaf tijdens de draaidagen.

Anke geeft de set vorm tijdens onze draaidagen.

Marian bidt met ons mee. Samen zoeken we God. Een essentieel fundament onder ons werk.

bottom of page