top of page
Zoeken
  • Hilde Sneep en Annasjouk Nijhof

Gouden momentjes - Liesbeth

Bijgewerkt op: 10 dec. 2021Liesbeth vertelt over een verwonder-moment met haar kinderen. Ze is moeder van Julia (3), Maurits (5), Stijn (7) en Floris (9).


We hebben sinds kort een bloeiende passiebloem in de tuin, die klimt langs de paal omhoog. Laatst zei ik tegen de kinderen ‘er is iets heel bijzonders in de tuin, wie kan het vinden?’. Het bleek te moeilijk, ze zagen het niet wat ik bedoelde. Ik wees ze op de bloem en zei ‘Kijk hier eens, dit heeft de Here God zo mooi gemaakt. Die kleuren en dat steeltje. Dit is een passiebloem en daar kunnen ook passievruchten aan komen’.


Zijn ogen en blik vol verwondering

Het was even stil. Mauritz keek mij aan en zei ‘hoe weet de Here God, dat ik van passiefruit houd?’. Zijn ogen en blik vol verwondering. Geniaal zo’n moment.In deze rubriek delen we verhalen over kleine gouden momentjes met kinderen. Een glimp van God wordt zichtbaar, zomaar ineens is het er. Momentjes die we mogen koesteren en waarin we ervaren dat God erbij is. Heel fijn, want geloofsopvoeding voelt soms best groot en pittig.

57 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page