top of page
Zoeken
  • Hilde Sneep en Annasjouk Nijhof

Gouden momentjes - Martine


Martine vertelt over haar dochter die God soms heel persoonlijk ontmoet. Martine is moeder van Myrthe (9 jaar), Ralf en Reinier (een tweeling van 7 jaar) en Jesper (4 jaar).


Onze dochter Myrthe leeft heel dicht bij God. Ze leest een Bijbels boekje waarin God als het ware persoonlijk iets tegen jou zegt. Dan staat er iets als ‘jij mag mijn kind zijn. Als ik in jou ben, dan ben jij in mij’. Dan vertelt zij mij, dat ze heeft gebeden of ze ook een kind van God mag zijn. Dan zegt ze ‘en toen was er een stem, jij bent mijn kind en dat mag je altijd blijven’. Ze had er een heel warm gevoel bij. Zo bijzonder.

Mijn gouden momentje heeft te maken met haar gevoeligheid hiervoor. We zaten in de auto en ze was van slag. Op school gaat het niet altijd lekker. Ze zat voor zich uit te staren en keek door het glazen dak van de auto. Toen zei ze, ‘weet je wat het is, mam, ik zie God door de bomen en Hij zegt, ‘Ik ben bij je’’. Wauw. Haar broers zeiden ‘echt? Zie je God in de bomen?’. En we voelden dat allemaal dat het zo was.

‘Weet je wat het is, mam, ik zie God door de bomen en Hij zegt, ‘Ik ben bij je’’.

Het is ontstaan in een speciale dienst voor kinderen. Er was een oproep voor gebed en ik vroeg aan haar of zij dat ook wilde. We waren in die tijd net van school gewisseld en ze wilde graag gebed voor nieuwe vriendinnen. De vrouw die voor haar bad zei ‘ik zie dat Jezus altijd met jou mee huppelt naar school’. Dat maakte veel indruk op haar en sinds die tijd heeft ze dit soort ervaringen. Ze vraagt het God gewoon en dan krijgt ze ook bevestiging. Ik heb zoiets van ‘zo is het ook helemaal’. Ze zegt het zo zelfverzekerd, dan is er geen twijfel.


Wanneer had jij voor het laatst zo’n onvergetelijk gouden moment met je kinderen?
37 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page