2021-09 Xp-Kunjehetzelf-84.jpg

Geloofsopvoeding in de wereld van je kind

Het membership

Met het Xpeditie-membership investeer je in een fundament voor de geloofsopvoeding. Het membership helpt je om geloof op een natuurlijke manier een plek te geven in jullie dagelijks leven. De activiteiten geven verbinding in je gezin. Samen bouw je aan een leven met Jezus. Jij als opvoeder ontvangt inspiratie en praktische tools voor de geloofsreis die je met je kinderen maakt.

01. Xpeditie@home

Iedere maand (10x per jaar) komt er een nieuwe Xpeditie@home voor members online. Een geloofsavontuur voor jouw gezin. Xpeditie@home start altijd met een video. Daarin ontdekt een gezin wat het antwoord op een vraag is door challenges en verhalen. De Bijbel gaat open en het gaat over hun eigen leven met Jezus. Na de video ga je zelf met je gezin aan de slag met het kant en klare online-materiaal. We koppelen daarbij geloven aan het dagelijks leven van jouw gezin, zodat een leven met Jezus praktisch wordt. 

Xpeditie@home gaat altijd over een vraag. Wij gaan ingewikkelde vragen niet uit de weg, zodat jij in je gezin ook lastigere onderwerpen bespreekbaar kunt maken. Voorbeelden van vragen zijn ‘Wat maakt gelukkig?’, ‘Wat is Pasen?’ of ‘Kan ik God zien?’.

Xpeditie@home vind je in onze eigen online Xpeditie-omgeving en kun je volgen op jullie eigen tijd. Eerdere versies blijven beschikbaar (met een maximum van tien).

Tijd: 45 minuten
Nodig: internet en een scherm

02. Xpeditie in Actie

Twee weken na Xpeditie@home komt Xpeditie in Actie online (10x per jaar). Opnieuw een belevenis voor jouw gezin. Nu korter en gericht op ‘een actie’. Met een doe-opdracht geven we handen en voeten aan geloven in de praktijk. Bijvoorbeeld iets doen voor iemand die jullie kennen of een opdracht in de buurt. Ontdek en ervaar zelf hoe jullie kunnen uitdelen van Gods liefde.

Tijd: 30 minuten
Nodig: internet en een scherm

03. Academy

Met het membership kun je deelnemen aan één online-cursus per jaar. Deze volg je, wanneer het jou uitkomt. In de training delen we onze kennis en ervaring met jou en laat je je inspireren door ervaringen van andere opvoeders. Steeds weer nieuwe inspiratie, zodat je bemoedigd op reis bent met jouw kinderen.

De cursus die nu klaar staat voor members gaat over de vraag ‘Hoe ga ik met mijn kinderen in gesprek over Jezus?’. In de cursus gaat het over je houding tijdens een gesprek met je kinderen en hoe je verhalen kunt inzetten, zodat jouw kind een eigen ontdekking doet over God. Deze cursus bestaat uit drie korte video’s met een opdracht. Deze is makkelijk in te passen in jouw eigen gezinsleven. Je kunt er op je eigen tijd mee aan de slag. Wij beloven dat de gesprekken met je kinderen er direct anders uitzien.

Twee keer per jaar houden we speciaal voor members een Q&A naar aanleiding van deze training. We bespreken jouw vragen, er is ruimte om ervaringen uit te wisselen en we hebben een case waarover we met elkaar in gesprek gaan. Houd je mail in de gaten om de eerstvolgende datum niet te missen.

04. Community

Wij beseffen dat we elkaar nodig hebben, omdat geloofsopvoeding in deze tijd een enorme uitdaging is. Members kunnen elkaar daarom ontmoeten, inspireren en bemoedigen:

1. Online: Ontmoet andere opvoeders in onze eigen online Xpeditie-omgeving
Heb je een vraag rondom de geloofsopvoeding, loop je ergens tegenaan? Members stellen hun vragen en delen hun ervaringen in onze eigen online Xpeditie-omgeving. Een veilige en besloten plek waar je andere ouders ontmoet. 

2. Offline: Doe Xpeditie@home samen met een ander gezin
We moedigen je aan om Xpeditie@home te gebruiken samen met een ander gezin. In het online-materiaal is daar specifiek aandacht voor. De ervaring leert dat een gesprek met kinderen uit een ander gezin erbij soms juist makkelijker gaat. De doe-opdrachten en het samenzijn geven extra fun en verdieping.

05. Xpeditie Event

Als member kun je je als eerste inschrijven voor onze Xpeditie Events. Eén of twee keer per jaar organiseren wij een uniek event. Samen met andere gezinnen beleven jullie een inspirerend bergtop-moment. Een event staat bol van de verhalen uit de Bijbel en uit ons dagelijks leven.

Een Event van Xpeditie 3.6.0. bouwt altijd aan de geloofsopvoeding in jouw gezin. Je gaat iets beleven, dat verschil gaat maken in jullie dagelijks leven met Jezus. Je neemt het mee naar huis en gaat merken dat je er in de loop van de tijd nog regelmatig op terug kunt grijpen.Ben je member van Xpeditie 3.6.0. dan ga je daarna thuis aan de slag met een extra verdieping. 

06. Blogs: echte verhalen

Iedere maand komen er diverse blogs online die te maken hebben met geloofsopvoeding. We schrijven ze zelf of nodigen daarvoor andere experts of ouders uit. Laat je inspireren voor jouw reis met je gezin.

Hoe het membership werkt

Het Xpeditie membership kost € 14,95 per maand. Je kunt per maand of per jaar betalen (€ 179,00). Na je eerste betaling start je membership. Je krijgt na aanmelding van ons een bevestigingsmail. Daarna voegen we je zo snel mogelijk toe aan onze online Xpeditie-omgeving. In het weekend kan dat wat langer duren, dan zijn we zelf op Xpeditie. We sturen je vervolgens een inlogmail. Houd ook je spambox voor de zekerheid in de gaten. 

 

Looptijd en opzegging membership

Je gaat een membership aan voor minimaal een jaar. Kies je voor betaling per maand, dan is je membership na een jaar per maand opzegbaar. Opzeggen van een jaar-membership doe je uiterlijk een maand voor afloop, daarna loopt hij weer een jaar. Betalingen van het membership verloopt via maandelijkse betaling, daarvoor ontvang je maandelijks een mail met betalingsverzoek. 

En nu... druk op de knop en word lid.

 

Probeer nu 1 maand gratis

Hoe het werkt
 

  1. Schrijf je in via onderstaand inschrijfformulier.

  2. We voegen je zo snel mogelijk toe aan onze online Xpeditie-omgeving.

  3. Je ontvangt direct na aanmelding van ons een mail met instructies hoe dat werkt (houd je spambox in de gaten).

  4. Snuffel lekker rond in de online Xpeditie-omgeving en ga aann de slag.

  5. Als je voor het einde van de maand een membership afsluit behoud je de toegang tot de online Xpeditie-omgeving. Anders stopt deze automatisch. 

2021-10 Zelf doen-PR-1.jpg