Xpeditie 3.6.0. | Het team

Wij, Annasjouk Nijhof en Hilde Sneep, zijn de oprichters van Xpeditie 3.6.0.. Vonk is onze meisjesnaam, wij zijn twee Vonkies en sinds november 2020 zakelijke partners. De voorbereidingen voor Xpeditie 3.6.0. zijn vanaf dat moment gestart. Ons vuur brandt voor gezinnen. Al zo'n 25 jaar trekken we vanuit passie en professie samen op in het werk voor geloofsopvoeding.

Onze kinderen (Annasjouk heeft twee zoons, Hilde twee zoons en een dochter) zijn tussen de 18 en 22 jaar oud. We kennen dus de toppen en dalen die geloven en opvoeden met zich meebrengen en delen onze ervaringen graag met jou.
 

Wij dromen van een wereld waarin de liefde van Jezus zichtbaar wordt in gezinnen. Dat op allerlei plekken in onze maatschappij het verhaal van God een plek krijgt in het verhaal van nu, het verhaal van jou en mij.  

Dat kunnen wij niet alleen. Daar is de droom die God ons heeft gegeven te groot voor. Gelukkig is er een team van mensen om ons heen dat onze passie deelt en meebouwt. We stellen ons team hieronder graag aan je voor.

2021-05%20XP-ASenH-10_edited.jpg

Annasjouk Nijhof

Annasjouk heeft na de PABO pedagogiek gestudeerd. Zij is van het proces en visionair. Ze heeft gewerkt als schoolbegeleider in Almere. Daarna werd geloofsopvoeding haar focus. Ze heeft trainingen ontwikkeld en gegeven aan kerken en gemeenten en diverse materialen ontwikkeld. De laatste jaren was zij eindverantwoordelijk voor het Kinderplein van de Pinksterconferentie van opwekking.

WhatsApp%20Image%202021-05-27%20at%2015.

Arjan Walraven

Arjan is de zakelijke ondernemer in het team van Xpeditie 3.6.0. Met zijn kennis en ervaringen die hij opdeed als directeur en eigenaar in verschillende organisaties en bedrijven helpt hij Xpeditie 3.6.0. een level verder, want passie en kennis alleen is niet genoeg. Arjan is getrouwd, heeft drie volwassen kinderen en is al opa.

21a0fc35-a561-4a12-abbc-6fdf80928ab7_edi

Danielle Koudijs

Danielle is moeder van twee zoons (8 en 6 jaar) en een dochter (3 jaar). Zij is getrouwd met Jos. Zij werkt als coach voor moeders. Daarnaast is zij content- en conceptontwikkelaar voor verschillende organisaties. In die rol draagt zij ook bij aan de ontwikkeling van Xpeditie 3.6.0. 

2021-05%20XP-ASenH-8_edited.jpg

Hilde Sneep

Hilde heeft gewerkt als docent bewegingsonderwijs, maar verlegde na een aantal jaar haar werkgebied en volgde een opleiding als fotograaf. Haar fotografie zet ze in als middel om mensen in beweging te zetten van kijken naar zien. Ze wil graag laten zien hoe Jezus door mensen heen werkt. Workshops, vrij werk, schoolprojecten; Hilde is creatief en een verbinder. 

WhatsApp Image 2021-05-27 at 13.46.31.jp

Monique Rozendal

Monique is getrouwd en heeft twee zonen. Zij heeft jarenlang gewerkt bij de EO als eindredacteur voor human interest- en kinderprogramma's en als producer van evenementen. Sinds 4 jaar is zij zelfstandig trainer en loopbaancoach. Haar verlangen is om mensen te motiveren om in beweging en tot bloei te komen.

WhatsApp Image 2021-05-31 at 20.26.19.jp

Marian Geeve

Marian heeft veel voor Nederland betekend als het gaat om geloofsopvoeding. Door haar rol binnen Opwekking en als initiator van Rondom het Kind heeft zij de aandacht voor geloofsopvoeding in de gezinnen op de kaart gezet. Zij schuift als coach en als gebedspartner geregeld bij ons aan tijdens ons vaste wekelijkse moment waarop we samen de Bijbel open doen en God zoeken. 

Wil je meebouwen aan Xpeditie 3.6.0.?

Wil jij meebouwen en deel worden van ons team zodat nog meer gezinnen geïnspireerd kunnen worden? Dat kan.


1. Wordt vrijwilliger

We zijn op zoek naar mensen die ons kunnen helpen bij verschillende klussen, van het versturen van een mailing tot helpen bij een event. Stuur ons een mail, dan nemen wij contact met je op.

2. Bid voor ons
‘Als de Heer ons huis niet bouwt, zwoegen we tevergeefs’ (naar Psalm 127), zo is het! Gebed en stappen zetten in afhankelijkheid van God zijn ons fundament. Bid  jij mee?

3. Steun ons financieel
Xpeditie 3.6.0. is afhankelijk van sponsoring en giften. Door een financiële bijdrage van jou, kunnen wij gezinnen inspireren en ondersteunen in de geloofsopvoeding. Je kunt je gift overmaken naar VonkProducties NL 40 RABO 0363312447.

Dank!

 

Heb je vragen of wil je contact met ons? Stuur dan een mail naar info@xpeditie360.nl. Dan laten we altijd iets horen.

Volg ons ook op Facebook en Instagram.

  • Instagram
  • Facebook