top of page
2022-05 Live XP-3.jpg

Xpeditie@Opwekking

Ben jij dit jaar op Opwekking? Ontmoet ons dan op het Kinderplein. 

We hebben interessante workshops en een tof seminar over digitaal opvoeden! 

Hoe worden beeldschermen in jouw huis gebruikt? Wat vind je goed en wat niet? Digitale opvoeding is een uitdaging. Daarom lanceert Xpeditie 3.6.0. tijdens Opwekking het thema 'Help! Mijn kind digitaal opvoeden'. Ga samen met je kinderen tijdens de Pinksterconferentie of thuis online op avontuur en ontdek samen wat verstandig en slim is en wat God van schermen vindt. Waar gaan we jou ontmoeten?

 


Programma zaterdag en zondag


Workshops voor ouders en kinderen samen
 

1. Hallo, God bent u daar?

Zaterdag: 19:00-20:15 - Kinderplein Judatent

In deze workshop ga je ontdekken hoe je op verschillende manieren kunt connecten met God en waarom je dat eigenlijk zou doen. Samen met je vader of moeder ga je aan de slag en doen jullie ideeën op om er ook thuis mee bezig te zijn. Voor ouders en kinderen van groep 3 t/m 8.

 

2. Vierkante ogen, hoezo?!

Zondag: 19:00 - 20:15 - Kinderplein Jozuatent 
Vind jij gamen en Tiktok ook zo leuk! Dat is het ook. Maar waarom dan geen mobiel op de slaapkamer enzo. Jij gaat ontdekken hoe jullie thuis (nog) beter om kunnen gaan met schermen en of God daar iets mee te maken heeft. Daarom doe je deze workshop samen met je vader of moeder. Voor ouders en kinderen uit groep 5 t/m 8.

Seminar voor ouders
 

Help! Digitaal opvoeden van mijn kind

Zondag  10:15-11:30 - Seminartent 2 - Hoofdterrein
Heb jij strijd over schermen? Maak jij je zorgen om alle digitale invloeden? Wij geven je tools om zelf keuzes te maken in jouw digitale opvoeding, dit te verbinden aan een leven met Jezus èn om thuis in gesprek te gaan.

E-Book-2.jpg
bottom of page