Xpeditie 3.6.0. | Onze missie

  • Xpeditie 3.6.0. wil jou en je gezin inspireren en ondersteunen in de geloofsopvoeding, zodat jouw kinderen ontdekken wie Jezus is, wie ze zelf zijn en hoe ze met Hem kunnen leven. Bij ons vind je creativiteit, vernieuwende invalshoeken en een eigentijdse aanpak.

 

  • Xpeditie 3.6.0. is een organisatie die verlangt naar een beweging van Gods liefde van gezinnen in de wereld van vandaag. Wij zijn nieuwsgierig, kijken 360 graden om ons heen, stellen vragen en leren van elkaar door samen in gesprek en in actie te zijn.

 

  • Xpeditie 3.6.0. staat bol van verhalen in alle soorten en maten. Wij geloven namelijk in de kracht van het verhaal, het verhaal van God en de verhalen uit het dagelijks leven van jou en mij. We verbinden ze aan elkaar, waardoor ons leven met Jezus praktisch wordt. Op basis van onze visie op verhalen en vanuit jarenlange ervaring hebben we onze aanpak ‘jouw, mijn, Gods verhaal’ ontwikkeld. Het vormt de basis in alles wat we doen.

 

  • Xpeditie 3.6.0. wil in het leven van kinderen ‘blijvende memories’ creëren. Grote en kleine momenten in hun leven die ze niet meer vergeten en die ze koppelen aan geloven. We brengen als het ware haakjes aan die hen helpen om te leven met Jezus. Op het moment dat ze zelf keuzes maken of nieuwe situaties tegenkomen hebben ze een kapstok waar ze op terug kunnen vallen. Wij inspireren je met onze creativiteit, vernieuwende invalshoeken en eigentijdse aanpak om hierin te groeien samen met je gezin.

 

  • Xpeditie 3.6.0. beseft dat we elkaar nodig hebben, omdat geloofsopvoeding in deze tijd een grote uitdaging is. Daarom moedigen we aan om ons materiaal te gebruiken in kleine gezinsgroepen en hebben we onze eigen een online Xpeditie-omgeving. Daar kun je andere ouders ontmoeten. Wij geloven in de kracht van samen optrekken, elkaar ontmoeten, inspireren en bemoedigen.

 

  • Xpeditie 3.6.0. ziet voor kerken een belangrijke rol in de geloofsopvoeding en wij willen daarbij helpen. Samen kerk-zijn is niet beperkt tot de zondag, dat ben je 24/7. Hoe mooi is het als gezinnen ook naast de dienst elkaar ontmoeten of tegelijk in hun eigen gezin bezig zijn met dezelfde geloofsvraag. Wij bieden daarvoor verschillende mogelijkheden aan.

 

  • Xpeditie 3.6.0. is een professionele organisatie. In november 2020 zijn we van start gegaan met de voorbereidingen. ‘We’ dat zijn Hilde Sneep en Annasjouk Nijhof. Vanuit onze professie, passie en jarenlange brede ervaringen bouwen we aan Xpeditie 3.6.0. Hier lees je meer over hoe God ons roept en hoe we met een professioneel team van mensen samenwerken.

Weg.png

1. Xpeditie@home | Een waardevolle beleving voor jouw gezin

Iedere maand ontwikkelen we een nieuwe Xpeditie@home. Deze gaat altijd over een vraag. Bijvoorbeeld: Wat maakt gelukkig? Wat is Pasen? Kan ik God zien? Wij gaan de ingewikkelde vragen niet uit de weg. We koppelen daarbij geloven aan het dagelijks leven van jouw gezin, zodat een leven met Jezus praktisch wordt.

De Xpeditie@home vind je in onze eigen online Expeditie-omgeving en start altijd met een video. Daarin gaat een gezin ontdekken wat het antwoord op de vraag is door challenges en verhalen. De Bijbel gaat open en het gaat over hun eigen leven met Jezus. Na de video ga je zelf met je gezin aan de slag met het kant en klare online materiaal. Wat is jullie ontdekking?

Tijd: 45 minuten
Nodig: o.a. internet en een scherm om in onze eigen online Xpeditie-omgeving de video en vervolgopdrachten te kunnen bekijken.

Heb je vragen of wil je contact met ons? Stuur dan een mail naar info@xpeditie360.nl. Dan laten we altijd iets horen.

Volg ons ook op Facebook en Instagram.

  • Instagram
  • Facebook