top of page
2022-11 IKzie-EGMA-21_edited.png

Actueel

Geloofsopvoeding in de wereld van onze kinderen

Xpeditie 3.6.0. op Opwekking

Tijdens de Pinksterconferentie van Stichting Opwekking van 26 mei t/m 29 mei is Xpeditie 3.6.0. op verschillende manieren aanwezig. We geven o.a. een workshop en seminar en zijn met onze oranje LandRover ook op het Kinderplein met een leuke actie voor jou en je kinderen. Waar gaan we jou zien? 

1. Workshop voor ouders en kinderen sàmen

'Xpeditie overHOOP! Ga je mee?'

Je hoort veel over klimaatcrisis, oorlog in Oekraïne en vluchtelingen. Maar er is ook ellende dichtbij, een ziek familielid of pesten bijvoorbeeld. Ingewikkeld en angstig allemaal of misschien denk jij ‘het zal wel, dat is ver weg’. In deze workshop gooien we het overHOOP. Samen gaan we in de tent op Xpeditie met challenges en verhalen om te ontdekken wat Jezus daarmee te maken heeft en hoe je juist dan een vrolijke fluit kunt zijn en geen droeftoeter. Ga je mee?

Ouders en kinderen groep 5, 6, 7 en 8

Zaterdagavond van  19.00-20.15 uur op het Kinderplein in de Judatent.

pc-themabeeld-2023-header-1-87ae528d.jpeg

2. Seminar 'Hoopvol opvoeden in een tijd van crisis'


Hoe geef je je kinderen een hoopvolle toekomst in een wereld van crisis, oorlog, ziekte en ellende dichtbij? We inspireren je vanuit de Bijbel en de pedagogiek van hoop en maken dat concreet zodat je weet hoe je dit met je kinderen kunt bespreken en wat je met hen kunt doen.

 

Zondagmorgen van 10.15-11.15 uur, seminartent 2

Xpeditie 3.6.0. op New Wine

Tijdens New Wine van 22 juli t/m 28 juli is Xpeditie 3.6.0. op maandag 24 juli aanwezig om een seminar te geven.

Seminar 'Hoopvol opvoeden in een tijd van crisis'


Hoe geef je je kinderen een hoopvolle toekomst in een wereld van crisis, oorlog, ziekte en ellende dichtbij? We inspireren je vanuit de Bijbel en de pedagogiek van hoop en maken dat concreet zodat je weet hoe je dit met je kinderen kunt bespreken en wat je met hen kunt doen.

 

new-wine-2023.png

 

Het live-event van Xpeditie 3.6.0. hoort voor onze kinderen
bij de 10 hoogtepunten van het jaar (Jiska).

Landrover_edited.png

Podcast: Hoe krijg ik mijn kind mee naar de kerk

Annasjouk was te gast in de Podcast van het Nederlands Dagblad, 'Dick en Daniël geloven het wel'. Samen met Ingrid Plantinga spraken ze over de kerkgang van kinderen. Het ND schrijft bij de Podcast:

'Te gast zijn twee deskundigen op het gebied van kind en kerk: Ingrid Plantinga en Annasjouk Nijhof. Zij geven concrete tips voor ouders die worstelen met de vraag hoe je kinderen en tieners meekrijgt naar de kerk.'

Hier is de podcast te beluisteren:

#93 Hoe krijg ik mijn kind mee naar de kerk?

Socials Xpeditie on Tour.png

Xpeditie on Tour in jouw kerk

In september 2023 gaat Xpeditie 3.6.0. voor een tweede keer on Tour langs kerken. Heb jij het verlangen om in jullie kerk de verbinding met en tussen gezinnen te versterken? Nodig ons dan uit om samen een geweldig event te organiseren. Meer weten? 

Lees hier meer

3.png

Vol geboekt

bottom of page