banner event-2_edited_edited.png

Uniek in Nederland voor gezinnen!

Xpeditie Event
jullie reis in het verhaal

Zaterdag 23 oktober het eerste Xpeditie Event
Het wordt een belevenis met theater, verhalen, Make Some Noise Kids, fun, kijken, maar zeker ook doen. Wil jij samen met je kind ontdekken wie Jezus is in jullie leven? Gaat jouw gezin mee op Xpeditie en winnen jullie die ene challenge? Bestel nu jullie tickets. We kijken ernaar uit om jullie te ontmoeten.

Datum: zaterdag 23 oktober
Tijd: 14.30 uur - 16.30
Locatie: 50|50 Hotel en Congrescentrum Belmont,
Goorsteeg 66, Ede (binnen èn buiten)

Pijlen_edited.png
event knop-4.png
Pijlen_edited.png

Met je gezin bouwen aan geloof
Tijdens het Xpeditie Event gaan we een antwoord ontdekken op de vraag 'Kun jij het zelf?'. In de opvoeding willen we onze kinderen leren om zelfstandig te zijn en verantwoordelijkheid te nemen. Moet je alles kunnen of leren we ze ook om kwetsbaar te zijn en te zeggen ‘dit kan ik niet’, om te ontdekken dat we elkaar en God nodig hebben. Zoals in in het verhaal van Mozes en Aäron. Mozes krijgt van God de opdracht om het volk Israël uit Egypte te leiden. Mozes zegt 'ik kan dat niet'. God helpt hem en gebruikt daarbij zijn broer Aäron. 

Wat kun jij met dit verhaal in jullie leven? Waarin ben je een Mozes en voor wie een Aäron? Hoe zijn jullie er voor elkaar in het gezin? Alles in het programma helpt om samen te ontdekken hoe dat zit. Deze middag versterkt de verbondenheid in jouw gezin en God is daarbij. 


Programma
Je volgt als gezin een afwisselend programma vol verhalen, uit de Bijbel en uit ons dagelijks leven. We zijn binnen èn buiten. Er is een spetterende start in het theater met medewerking van Make Some Noise Kids. Buiten gaan we samen een coole challenge doen. En in de grote tent is er tijd voor een gesprek. Deze Xpeditie is jullie reis in het verhaal, om nooit te vergeten!

MET MEDEWERKING VAN ...

MSNK-Logo_edited.png
2021-08 XP-Picknick-162.jpg

Een Event van Xpeditie 3.6.0. bouwt altijd aan de geloofsopvoeding in jouw gezin.

Je gaat iets beleven, dat verschil gaat maken in jullie dagelijks leven met Jezus. Je neemt het mee naar huis en gaat merken dat je er in de loop van de tijd nog regelmatig op terug kunt grijpen.

Ben je member van Xpeditie 3.6.0. dan ga je daarna thuis aan de slag met een extra verdieping.

Zigzag.png
2021-09 website event-5_edited.png

Voor gezinnen
De samenstelling van ‘een gezin’ zien we voor het Xpeditie Event ruim. Je kunt als ouders samen of alleen met je kind of kinderen komen. Maar ook opa en/of oma met hun kleinkinderen zijn welkom. Misschien heb je geen kinderen. Neem gerust je neefje, nichtje of de buurtkinderen mee. 

Voor kinderen van 4-12 jaar
De activiteiten tijdens het Xpeditie Event zijn gericht op kinderen van 4 tot en met 12 jaar (basisschool). Wij raden aan om kinderen in jouw gezin die jonger of ouder zijn niet mee te nemen. Kies je daar wel voor, dan hebben zij ook een ticket nodig. We gaan ervan uit, dat zij dan actief meedoen aan het programma. 

Covid-maatregelen
Door de huidige maatregelen kunnen we ons event alleen organiseren met 'testen voor toegang'. Personen ouder dan 12 jaar kunnen naar het event komen als ze gevaccineerd zijn, een herstelbewijs hebben of een negatief testresultaat kunnen laten zien. We gebruiken daarbij de CoronaCheck-app. Op www.testenvoortoegang.org kun je, indien nodig, een test inplannen bij jou in de buurt.

Pijlen_edited.png
event knop-4.png
Pijlen_edited.png
2021-08 XP-Picknick-69_edited.png

Heb je vragen of wil je contact met ons? Stuur dan een mail naar info@xpeditie360.nl. Dan laten we altijd iets horen.

Volg ons ook op Facebook en Instagram.

  • Instagram
  • Facebook