2021-10 XP02 Eerlijk-57_edited.jpg

Geloofsopvoeding in de wereld van je kind

Academy

Bij Xpeditie 3.6.0. willen we jou als ouder inspireren en ons enthousiasme met je delen over geloven en opvoeden. Dat doen we door maandelijks een webinar te organiseren. In de Academy vind je trainingen die jouw helpen in de geloofsopvoeding. De trainingen in de Academy zijn alleen voor deelnemers aan de Xpeditie.

Webinar

Regelmatig organiseren we een webinar. Dit is gratis en voor iedereen. In het webinar willen we je inspireren en ons enthousiasme met je delen over geloven en opvoeden. Je krijgt praktische tips welke jij direct kunt toepassen in jouw gezin in jullie dagelijks leven met Jezus. Een moment om misschien wel te ontdekken wat werkelijk belangrijk is in jullie leven. Houd onze socials in de gaten voor ons eerst komende webinar. Je bent van harte welkom!

Training

Met het membership kun je deelnemen aan één online-cursus per jaar. Deze volg je, wanneer het jou uitkomt. In de training delen we onze kennis en ervaring met jou en laat je je inspireren door ervaringen van andere opvoeders. Steeds weer nieuwe inspiratie, zodat je bemoedigd op reis bent met jouw kinderen.

 

De cursus die nu klaar staat voor members gaat over de vraag ‘Hoe ga ik met mijn kinderen in gesprek over Jezus?’. In de cursus gaat het over je houding tijdens een gesprek met je kinderen en hoe je verhalen kunt inzetten, zodat jouw kind een eigen ontdekking doet over God. Deze cursus bestaat uit drie korte video’s met een opdracht. Deze is makkelijk in te passen in jouw eigen gezinsleven. Je kunt er op je eigen tijd mee aan de slag. Wij beloven dat de gesprekken met je kinderen er direct anders uitzien.

2021-10 Zelf doen-PR-1.jpg